“A PÁRIZSI BOIS DE BOULONGE PARK”

“A PÁRIZSI BOIS DE BOULONGE PARK” “A PÁRIZSI BOIS DE BOULONGE PARK” “A PÁRIZSI BOIS DE BOULONGE PARK” “A PÁRIZSI BOIS DE BOULONGE PARK”
Termékkód: FO 85703
Eredeti méret: 31.00 x 19.00 x 20.00 cm
Rendelhető: Raktáron
Ár: 62.000 Ft
Mennyiség:  Kosárba

A meleg délutáni idő tökéletes volt egy kis pétanque-ra. Marcel Dupont figyelmesen készítette elő a golyókészletet. Nyálával és egy puha kis ronggyal megtörölgette őket, hogy előcsalogassa csillogásukat. Sandokanra, a család öreg bulldogjára ráadta a nyakörvet, és együtt elmentek a Bois de Boulogne parkba, ahol Marcel leült egy padra, hogy megvárja barátait. Elbóbiskolt, ésfélálmából egy nagy sóhaj ugrasztotta fel. Megfordította fejét, és egy csinos, jól ötözött nőt látott, kalapja szépen illett ruhájához. Egy könyvet szorított a melléhez, szeme félig nyitva, és azt ismételgette, hogy “C’est l’amour, c’est l’amour”. Amikor a romantikus nő rájött, hogy figyelik, félszegen elmosolyodott, elkezdett erőteljesen pislogni, de közben szeme sarkából Marcelt figyelte. Elpirult, félig kinyitotta száját, és egy hosszút sóhajtott.

Marcel összevonta a szemöldökét, az égre emelte tekintetét, jobbról balra döntötte fejét, majd még egyszer a péntaque labdákra köpött, és az ingével végigdörzsölte őket. Meggyőzte magát, hogy barátai túlságosan sokáig váratnak magukra.

Írjon értékelést

Név:


Vélemény: Figyelem: Ne használjon HTML kódot

Értékelés: Rossz           

Írja be a lenti megerősítő kódot:  • Sorozat valódi gyűjtőknek
  • Figurák
  • A nagyvilág parkjai