“A SZÍVTIPRÓK”

“A SZÍVTIPRÓK” “A SZÍVTIPRÓK” “A SZÍVTIPRÓK” “A SZÍVTIPRÓK”
Termékkód: FO 85058
Eredeti méret: 35.00 x 18.00 x 13.00 cm
Rendelhető: Raktáron
Ár: 48.000 Ft
Mennyiség:  Kosárba

Miután megnyerték a lottó főnyereményét, Charlie és Pete elkezdtek ragaszkodni ahhoz, hogy Charles Edwardnak és Pierre Henrinek szólítsák őket. Első dolguk volt, hogy vegyenek jó pár márkás ruhadarabot, hollywoodi stílusú napszemüveget, és egy szolárium lámpát, hogy tökéletes karib-szigeti színt varázsoljanak magukra. Mellkasukat és hátsó felüket szőrtelenítették és elkezdtek ránctalanító krémet használni. Nem felejtettek el fényűző aranyórákat sem venni, s mindennek a tetejébe megvették álmaik autóját, a legjobbat, egy antik cabriót, amely a környéken mindenkiben irigységet keltett.

Elmentek a városba autózni, mintha VIP-k lennének. Megálltak egy utcasarkon, a zene hangereje maximumon. Hangosan beszélve, 5-6 szót váltottak egymással franciául, ami összes tudásukat ki is merítette. Két jól megmunkált szépséget láttak közeledni, azt mondták magukban, „ez a kettő a mienk”.

Amikor a két nő elhaladt előttük, Charles Edward kidüllesztette mellkasát, menő pózba vágta magát, fejét oldalra biccentette, és azt mondta, „elnézést, lányok, nem találkoztunk mi már valahol?”.

A két lány teljesen levegőnek nézte és szó nélkül továbbment. Pierre Henri kétségbeesetten megkockáztatott egy „lányok, nem akartok autózni egyet, nos?”-t. Hallotta, amint az egyik lány azt mondta a másiknak, hogy „hogy került ide ez a két bohóc?”. Egy óra múlva, amikor még mindig fényévekre voltak a sikertől, Charlie azt mondta, „nem iszunk meg egy sört?” „Na jó, miért is ne”, válaszolt Pete. Fejüket lehorgasztva, csoszogva elindultak a sarki bár felé, hogy a szokásos módon fejezzék be estéjüket.

Írjon értékelést

Név:


Vélemény: Figyelem: Ne használjon HTML kódot

Értékelés: Rossz           

Írja be a lenti megerősítő kódot:  • Sorozat valódi gyűjtőknek
  • Figurák
  • A nagyvilág parkjai