Adatvédelmi szabályzat

Ezúton tájékoztatjuk, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél (pl. szállító cég) a cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Adatai kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Az adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) valamint a Direkt markering törvény (1995. évi CXIX. tv.) értelmében szeretnénk tájékoztatni, hogy regisztrációjával, megrendelésével, mint ügyfelünk hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait (név, cím, telefonszám, email) A Schwáb és Társa Kft. mint adatkezelő az adatvédelmi jogszabályok előírásainak megfelelően áruküldő tevékenységhez és vásárlási ajánlatok megküldéséhez tárolja, kezelje, illetve felhasználja.

Az adatszolgáltatása önkéntes.

Adatait nyilvántartásunkban 5 évig kezeljük.

Amennyiben adataiban változás állna be, kérjük jelezze számunkra regisztrációja módosításával.

Adatai törlését kérheti postai úton a 1033 Budapest, Hévizi u. 12. ÜH. címre levélben vagy az info@forchino.hu e-mail címen.